Târgul de Joburi Work&Travel Grecia 2013-2014

De AmosNews 15 Martie 2014, 09:14 Social

Renumitele lanturi hoteliere din Grecia caută personal calificat în România la cel mai mare Târg de joburi Work&Travel GRECIA 2014 organizat de USTRAVEL. Acest târg de job-uri ajungând să aibe o tradiţie şi o experienţă de peste 10 ediţii consecutive, se arată într-un comunicat de presă al USTRAVEL.

Prezentăm comunicatul de presă:
"USTravel organizeaza in data de 15 Martie 2014, incepand cu orele 10:00, la Hotel Ibis , Gara de Nord, sala Enescu B, din Bucuresti un targ de joburi pentru noul sezon Work&Travel Grecia , punand la dispozitia tinerilor romani peste 200 de locuri de munca din industria ospitalitatii.

Vor participa hotelieri de renume din Grecia, precum Chandris si Aquis,avand resorturi de lux in mai multe locatii de vis din minunata Grecie,precum Corfu,Kos,Creta etc.
Targul se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in afara granitelor tarii. Pozitiile pentru care se recruteaza sunt ospatar/ospatarita, barman/barmanita, receptioneri, valeti, cameriste, maseuri, ajutori bucatari si bucatari, pentru hoteluri si resorturi exclusiviste de 4 si 5 stele.

Durata contractului de munca este intre 3-7 luni, salariile incadrandu-se intre 450-600 euro in functie de postul ocupat si de experienta, masa si cazarea fiind asigurate de catre angajator.

Candidatul ideal trebuie sa aiba intre 18-35 ani , cu sau fara experienta in domeniul HORECA si cunostinte de limba engleza la nivel conversational;desemenea USTravel impreuna cu angajatorii greci ofera posibilitatea unei angajari si tinerilor vorbitori de limba rusa,cu conditia ca acestia sa aibe cetatenie romana.

In cadrul acestui targ, participantii vor avea acces la toate detaliile privind programul Work&Travel Grecia direct de la hotelierii greci si vor avea parte de interviuri directe cu angajatorul.

Agenda Eveniment:
Prezentare program – incepand cu ora 10:00
Sesiunea de interviuri – incepand cu ora 11:00
Locatia: Hotel Ibis Gara Nord, Bucuresti, sala Enescu B

US Travel este o organizatie care se adreseaza tinerilor, in special studentilor dornici de un schimb cultural international de tip Work and Travel, Work&Study, Teach in sau Internship".

 

Autor AmosNews 15 Martie 2014, 09:14 Social
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii